O nama

OS-1-b „Oprema-strojevi” d.d. je osnovana prije više od 50 godina kao proizvodnja strojeva i uređaja za poljoprivredu i tekstilnu industriju. Višegodišnjim razvojem i iskustvom razvijena je široka paleta proizvoda za prehrambenu, konditorsku i kemijsku industriju.

Naši strojevi i oprema su u gotovo svim prehrambenim poduzećima u Hrvatskoj, a posebno bismo istaknuli naš proizvodni program za konditorsku industriju te preradu voća i povrća. Uz navedeno razvili smo i proizvodnju raznih pozicija iz konstrukcijskog i nehrđajućeg čelika za potrebe drugih proizvodnji (metalurgija, strojogradnja, brodogradnja i sl.) za što i posjedujemo strojeve za obradu metala, a svake godine investiramo u nabavu novih radi povećanja produktivnosti i kvalitete.

Cilj nam je da postanemo prepoznatljiv i vodeći regionalni proizvođač opreme za prehrambenu industriju, kao i priznati partner uglednih europskih tvrtki u izradi dijelova i sklopova strojeva.

U želji da našim kupcima jamčimo kvalitetu naših proizvoda, 2006. godine smo uveli sustav kvalitete ISO 9001:2000, a 2009. godine smo recertificirali sustav s prijelazom na ISO 9001:2008, koji uspješno primjenjujemo. U siječnju 2011. smo uspješno uveli i sustav upravljanja zaštitom okoliša ISO 14001:2004.